GEAR DIRECT HANDELSBETINGELSER

Betaling

Gear Direct modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle kort oplysninger bliver håndteret sikkert med krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelses protokol. Dette betyder at det ikke er muligt at læse dine informationer.
Alle beløb er i danske kroner og inklusive moms.

Levering

Gear Direct leverer typisk via Postdanmark eller TNT.

På alle lagervarer, er der 1-2 dages leveringstid. Såfremt varen ikke er på lager, og skal bestilles fra fjernlager, påregnes en yderligere leveringstid der afhænger af leverandøren. Er der mere end en uges leveringstid vil du blive kontaktet direkte af os.

På alle ordrer under 1000kr, påregnes 75kr i fragt. Alle ordrer over 1000kr leveres gratis.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet eller slitage.

Ved returnering
Henvendelse og returnering af reklamationsvarer kan ske til;

Gear Direct
Strandparksvej 2b
Strøby Egede
4600 Køge

Telefon: 71996919

Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Refusion

Ved aftale om refusion bedes kunden sende bankoplysninger til os per mail, så vi kan returnere det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Ønsker du at benytte dig af din fortrydelsesret skal du anmelde dette til os senest 14 efter købet, og varen skal returneres til os straks herefter i original og ubrudt emballage.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@geardirect.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.
Du kan også vælge at benytte vores vedlagte fortrydelsesformular og sende med retur, eller benytte formularen på vores hjemmeside ved at følge dette link.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug.