OM GEAR DIRECT

logo_smallGear Direct bygger på en stor passion for strand, vind, bølger, hav og det liv som hører med. Hos Gear Direct forhandler vi kun produkter vi er stødt på rundt omkring i verden, og som vi selv synes holder. Det kan være på grund af overlegen funktionalitet, cool design eller et fedt image. Først og fremmest er vores interesser inden for windsurf-, surf- og SUP-verdenen og produkter der relaterer sig hertil. På sigt er det vores mål at kunne tilbyde vores kunder et endnu større udvalg af lækre produkter, som vi selv har optur over og kan stå inde for.

Det første brand hos Gear Direct var Point-7 som er et italiensk sejl- og tilbehørs brand indenfor windsurfing. Point-7 blev grundlagt i 2006 og har stormet frem siden da på verdensmarkedet med fedt design, super funktionalitet, høj kvalitet og maksimal performance. Idag er Point-7 også et livsstils brand der bygger på et stærkt værdisæt. I 2013 blev The Black Team en realitet, og teamet består i dag af en masse dygtige nationale og internationale windsurfere som er sponsoreret af Point-7. The Black Team har base på Tenerife vinteren over mens worldcuppen står stille. Alle sejlere er velkomne til at komme og deltage i den daglige træning og udveklse råd og idéer imellem sig og trække på firmaets skaber Andrea Cucchi´s store viden om gear og tuning. Elitemæssigt såvel som breddemæssigt er The Black Team en kæmpe succes, med mange events for bredden og elitemæssigt har den megen træning og vidensdeling båret frugt med mange flotte internationale topplaceringer i alle discipliner og tours, især på PWA touren.

I 2015 har vi kunne tilføje produkter fra det nystartede italienske brand NoveNove til vores sortiment. NoveNove har legendariske Cesare Cantagalli, opfinderen af “the cheese roll” som drivende kraft, og brandet har taget verden med storm, bl.a. ved at sponsorere et af de mest prestigefyldte events i verden, The Aloha Classic 2015, samt signe nogle af de absolut bedste og mest profilerede windsurfere i verden til deres team af udviklere og testere.

Nyeste produktlinier hos Gear Direct er blandt andet Maui Ultra Fins, Xcel Wetsuits, Unifiber samt Campello Eyewear…. I 2016 fortsætte vores søgen efter nye fede produkter rundt omkring i verden, som vi kan dele med vores team of kunder i Danmark!

waves_seperator

logo_point-7
logo_novenove
logo_xcel
logo_muf
logo_campello